Nieuwsbrief oktober 2016

Geacht bietenlid,

Hier de 4e nieuwsbrief van de Dorstige Biet.

Alle rooitijden zijn binnen en verwerkt, we zijn dus al bezig met de voorbereidingen voor de rooidag van 30 oktober. Rond half oktober krijgt u een e mail ( degene die geen e mail adres hebben opgegeven per post) de tijd door hoe laat de rooiploeg bij u langs komt.
Let op dit is een indicatietijd, de rooiploeg kan gerust een kwartier eerder of later komen, het is maar net hoe vlot het loopt op de rooidag.

Maar voordat het zover is hebben we nog een maand te gaan waarin de bieten nog een paar kilo kunnen groeien. Na het hele mooie weer in september krijgen we nu een wat wisselvallig weekend maar daarna weer mooi rustig weer. Dus hebt u nog wat kunstmest staan? Geef de bieten nog wat en u zult versteld staan van het resultaat eind van de maand.

Verder is de feestcommissie bezig met de voorbereidingen voor het Bietenbal op 5 november en ik kan u nu beloven dat het de moeite waard is om te komen. Een mooie artiest, goede muziek en natuurlijk een stunt en een grote verloting met mooie prijzen.

Voor de jongste jeugdleden hebben een mooie prijs gesponsord gekregen en die gaan we verloten onder de aanwezige jeugdleden. Echter is de prijs voor de jeugdleden t/m 10 jaar. Wil je in aanmerking komen voor deze mooie prijs? Mail dan je geboortedatum door. Je loot dan mee voor de prijs, voorwaarde is wel dat je aanwezig moet zijn op het Bietenbal.
De jeugdleden hebben hierover al een mail gehad maar er zijn er maar een paar die gereageerd hebben. Dus wil je in aanmerking komen voor de prijs? Mail je geboortedatum naar: adrie-marina@hetnet.nl

Tot slot: De bieten hebben nog 1 maand te gaan en het is net zoals het spreekwoord:
De laatste kilo’s zijn het zwaarst.

Het bestuur.
Bert Westhoff                     06 22479695
Walther Tesselaar             072 5721366
Adrie Beemsterboer         06 29030940

Download nieuwsbrief oktober 2016