Theo Beemsterboer “Wereldkampioen” 2021

Het Bietenbal kon dit jaar gelukkig weer doorgaan maar we hadden op het laatste moment toch afzeggingen of er waren mensen het laatste moment niet op komen dagen. Een verkoudheid of toch bang voor corona was hier de oorzaak van en dat is begrijpelijk. Het Bietenbal is zeer goed verlopen met als artiest goochelaar, illusionist en ballonkunstenaar Evert van Asselt die vooraf de aanwezigen al vermaakte met zijn ballonnen. We hadden weer een grote verloting en we danken nogmaals de sponsors hiervan.

Lees meer

Arjen Hamers “Wereldkampioen” 2020

Het jaarlijkse bietenbal kon dit jaar door corona helaas niet doorgaan en onze andere ideeën werden door de steeds weer aangescherpte coronaregels achterhaald.
Uiteindelijk hebben we besloten om met 3 ploegen van 2 bestuursleden op pad te gaan en de prijswinnaars langs te gaan en de prijzen te bezorgen. We werden enthousiast ontvangen en sommige waren zeer verrast dat ze een prijs hadden gewonnen.

Lees meer

Theo Beemsterboer “Wereldkampioen” 2019

Het jaarlijkse bietenbal is weer uitstekend en zeer gezellig verlopen, voor aanvang hadden we bij de deur Henk de uitsmijter die de gasten welkom heette en een paar vragen stelde. Vervolgens kregen de leden gratis koffie met een minigebakje i.v.m. het 45 jarig bestaan. De artiest Bep lachebek zorgde voor een hilarisch optreden waarbij enkele bietenleden werden verzocht om op het podium te komen en mee te doen. Ook trad er een koortje op met het lied “Het zal je biet maar wezen”
En ook dit jaar hadden we weer een grote verloting en we danken nogmaals de sponsors hiervan.

Lees meer